STOP!

Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: Dagelijks te bezorgen of af te halen

Hét groene alternatief voor vlooien- en tekendruppels

100 % natuurlijke druppels, o.a. gemaakt van essentiële oliën, hypoallergeen! De unieke plantaardige formule van STOP! Animal Bodyguard Aromatherapie is volledig veilig voor uw hond, kat, konijn, cavia, fret en hamster. Volwassenen en kinderen kunnen het huisdier onmiddellijk na toepassing aanraken.

Dankzij de milde samenstelling ook geschikt voor zogende moederdieren, pups, kittens en oudere dieren.

STOP! Animal Bodyguard Aromatherapie helpt de vacht gezond, jeukvrij en fris te houden. Het houdt ongenode gasten op afstand. Kan worden verdeeld over het lichaam zonder bijwerkingen. Direct zwemmen na het toepassen vermindert de werking niet!

Eén variant voor: hond, kat, konijn, fret, cavia en hamster.

Plantaardige, hypoallergene druppels
Veilig voor dieren, kinderen en uzelf
Ook geschikt voor pups, kittens en zogende moederdieren
Effectief, ook na direct zwemmen!
Heerlijk geurend voor dier en mens
100 % natuurlijke druppels, o.a. gemaakt van essentiële oliën, hypoallergeen! De unieke plantaardige formule van STOP! Animal Bodyguard Aromatherapie is volledig veilig voor uw hond, kat, konijn, cavia, fret en hamster. Volwassenen en kinderen kunnen het huisdier onmiddellijk na toepassing aanraken. Dankzij de milde samenstelling ook geschikt voor zogende moederdieren, pups, kittens en oudere dieren. STOP! Animal Bodyguard Aromatherapie helpt de vacht gezond, jeukvrij en fris te houden. Het houdt ongenode gasten op afstand. Kan worden verdeeld over het lichaam zonder bijwerkingen. Direct zwemmen na het toepassen vermindert de werking niet!

Nieuw: makkelijke hersluitbare flesjes!

4 glazen flesjes van 8 ml. Onder laboratorium condities ontwikkeld door Union B.I.O. Anno 2005. Uiteraard dierproefvrij!

Aanbevolen dosering:
Iedere 15 dagen aanbrengen:

0 - 10 kg, 2 ml
10 - 25 kg, 4 ml
25 - 40 kg, 6 ml
40 - 55 kg, 8 ml
Iedere 10 kg meer 2 ml extra doseren.

Een dikke vacht wellicht iets meer doseren. Het ene dier is bevattelijker dan het andere. Een en ander is ook afhankelijk van de omgeving!

Met hersluitbare dop. Na opening nog drie maanden houdbaar indien bewaard op een koele, donkere en droge plaats. Alleen voor uitwendig gebruik. Omdat de natuurlijke etherische oliën voldoende verdund zijn, is het veilig in gebruik.

Gebruiksaanwijzing:
Voor uitwendig gebruik. Spreid de haren en verdeel de druppels zo goed mogelijk over de huid (gehele lichaam). Breng een paar druppels met uw vingers aan op dunbehaarde plekken zoals in de liezen en oksels (warme plekken) en boven de staart. De slijmvliezen mijden! Favoriete plekken als de randen van de wenkbrauwen en oren met de vingers voorzichtig insmeren. De werkzaamheid is optimaal naarmate de huid goed doordrongen raakt van het aroma. Handen wassen mag na het toepassen, maar hoeft niet! Wij adviseren om STOP! Animal Bodyguard Aromatherapie het hele jaar door te gebruiken. Iedere 15 dagen secuur herhalen.

Ingrediënten:
Aqua, Polysorbate 20, Glycerin, Melia Azadirachta, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Cellulose Gum, Olea Europaea, Melaleuca Alternifolia, Rosmarinus Officinalis, Urtica Dioica, Salvia Officinalis, Pelargonium Graveolens, Quassia Amara, Schinus Molle, Lavandula Angustifolia, Thymus Vulgaris, Allium Sativum.

Reviews:
Door Anita de Lange op 3 januari, 2017 - 14:14
Ik ben zeer tevreden over STOP! Ik gebruik het voor mijn drie katten van 10, 12 en 1 ,5 jaar. Eerder altijd Frontline gebruikt, maar sinds ik deze via Pets Place Wolvega heb ben ik super blij. Geen gif meer voor mijn katten én het werkt! Na een aantal keren STOP! gebruikt te hebben is de werking nu steady. Ik kan het goed bijhouden en gelukkig zijn onze katten en ons huis vrij van vlooien.

Door Ria Bronkhorst op 23 september, 2016 - 10:57
Eindelijk een anti-vlooienmidddel (STOP!) dat helpt en niet agressief is! Daar ik kleine honden, Chihuahuas, heb had ik problemen met de reguliere vlooienmiddelen, ze werden er ziek van. Ook hebben de hondjes nu geen jeuk meer. Helemaal blij mee, ik kan het iedereen aanbevelen!

Door Anonymous op 25 augustus, 2016 - 12:27
Ik heb het gebruikt bij onze cavia's die maar bleven krabben. Geen vlo te zien, dus ik dacht aan mijten. Ik had STOP! Animal Bodyguard Aromatherapie in huis voor de hond en dacht behandel de cavia's er ook mee. Krabvrij sindsdien!

Door Sanne van Dam op 12 augustus, 2016 - 09:11
Ik heb de STOP! druppels op mijn honden en pups gebruikt en het werkt zo ver ik merk uitstekend!! Daarnaast heb ik het ook op mijn kippen gebruikt vanwege hardnekkige bloedluis en het werkt perfect! Aanrader dus bij dit hardnekkige beestje!

Door Ed van Nes, Pho... op 29 juni, 2016 - 09:55
Een klant met een herderreu van 3 jaar wandelt dagelijks minimaal 2 keer een uur in een natuurgebied waar héél veel teken voorkomen. Normaal worden er na de wandeling tussen de 10 en 15 teken van de hond afgehaald, de teken zitten soms al vast en soms nog niet. Op ons advies is deze klant de Animal Bodyguard Aromatherapie gaan gebruiken bij haar hond, dit wordt nu 3 weken gebruikt en sinds de 2e dag heeft de klant geen enkele teek meer bij haar hond gevonden! Ed van Nes, Phoenix Diervoeding, Otterloo.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »