Verzenden & retourneren

WoofZ gaat per 1 oktober 2019 stoppen.
Bedankt voor uw klandizie de afgelopen jaren!

 

Verzenden

 

LET OP!!

Alle vers voeding en zakken brokken boven de 15 kilo worden niet verzonden behalve met onze eigen bezorgservice binnen de Gemeente Nijkerk! Verzending met onze eigen bezorgservice is gratis bij bestellingen boven de €50,- daar onder kost bezorgen met onze eigen bezorgservice €5,-

Alle overige artikelen worden bij bestellingen boven de €50,- gratis verzonden door heel Nederland. Bestellingen onder de €50,- gaan naar gewichtsklasse. De bezorgkosten worden in het afrekenscherm getoond.

 

Retourneren

 

We vinden het belangrijk dat onze klanten blij zijn met hun aanschaf. Mocht dat om welke reden dan ook niet het geval zijn, kunnen de artikelen binnen 14 dagen geruild of teruggebracht worden. Dit geldt ook voor items in de uitverkoop.
De kosten voor het retourneren zijn voor de rekening van de klant.

Zorg er alsjeblieft voor dat het retourformulier volledig is ingevuld en stuur ook een kopie van dit formulier mee met de artikelen. We nemen alleen ongeopende verpakkingen en artikelen retour die in goede staat verkeren.


WoofZ is niet verantwoordelijk voor enige beschadiging, verlies of diefstal van de teruggestuurde artikelen. Als we het teruggestuurde pakket ontvangen hebben, storten we het geld (minus de oorspronkelijke bezorgkosten indien u meerdere artikelen had besteld en slechts een deel terug stuurt) retour en sturen we een bevestigingsmail. We proberen het geld binnen 24 uur na ontvangst van het pakket te retourneren.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »