Resistentia - Weerstand 150 gr

€19,95 €17,00
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: Dagelijks te bezorgen of af te halen

Stimuleert het immuunsysteem. Versnelt het herstel na ziekte. Ter bescherming van gezonde cellen en weefsels. Verhoogt de vitaliteit.

Dosering
1 - 2 x daags
Hond > 25 kg 3 maatscheppen
Hond 10-25 kg 2 maatscheppen
Hond < 10 kg en kat 1 maatschep

1 maatschep bevat circa 0,5 gram.

Indien het in de praktijk lastig is om dit product meerdere malen per dag toe te dienen, volstaat 1 keer per dag of 1 keer per 2 dagen. Geef dan de maximale dosering van één dag. Ook dan is dit product effectief inzetbaar maar kan reactie iets langer uitblijven.

Bij verbetering kan overgaan worden op een onderhoudsdosering. Dit is meestal de helft van de aangegeven dosering op de verpakking. Kijk bij het doseren van dit product goed naar de reactie van het dier. In het begin kan een hogere dosering nodig zijn, dit product kan veilig in een dubbele dosering gegeven worden. Verlaag de dosering bij verbetering geleidelijk tot een zo laag mogelijke dosering.

Toediening
PUUR Weerstand kan door het voer gegeven worden. Bevochtig het poeder zodat het niet uit de voerbak geblazen wordt.

Duur van de behandeling
In een acute situatie is de duur van de behandeling relatief kort. Dit kan variëren van enkele dagen tot 3 weken. Ga bij verbetering nog enige dagen door met toediening van dit product. Bij langdurig ongemak is het effect meestal zichtbaar na 1 tot 3 weken.

Dit product kan blijvend worden gegeven. Het is raadzaam om na iedere 6 tot 8 weken een stopweek in te lassen. Zodoende kan na de stopweek de ‘prikkel’ opnieuw worden aangeboden. Hervat de behandeling direct indien daartoe aanleiding is.

Ieder dier reageert verschillend op de genoemde dosering. De dosering luistert vrij nauwkeurig, kijk goed naar het gedrag van het dier. Bij onvoldoende resultaat de dosering langzaam verhogen. Wanneer het gewenste gedrag bereikt is kan gezocht worden naar een onderhoudsdosering, langzaam afbouwen tot ongeveer de helft van de aangegeven dagdosering.

Interactie en contra-indicatie
Voor informatie over interactie tussen geneesmiddelen en nutriënten of fytotherapie kijk op www.naturafoundation.nl (externe link) Interacties geneesmiddelen en nutriënten/kruiden.

Tijdens dracht en lactatie altijd in overleg met de behandelend dierenarts toepassen.

Tot op heden zijn bijwerkingen van dit product niet bekend of gemeld.

Bewaren
Vermijd direct zonlicht en bewaar dit product droog en bij een temperatuur tussen 5-20 °C. Buiten bereik van kinderen houden. De houdbaarheidsdatum staat vermeld op het etiket.

Ingrediënten:

Driekleurig viooltje (Viola tricolor)
Slijmoplossend, weerstandverhogend en goed voor de huid.

Fenegriek (Trigonella foenum graecum)
werkt opwekkend en wordt veel ingezet als tonicum voor de darmen.

Smalle weegbree (Plantago lanceolata)

Hokjespeul (Astragalus membranaceus)

Lapacho (Pau d'Arco)
Bevordert het natuurlijk afweersysteem van de lichaamscellen en verhoogt de weerstand tegen ongunstige bacteriën en schimmels.

Zink-L-Methionine
Zink komt in iedere lichaamscel voor en maakt waarschijnlijk deel uit van meer enzymsystemen dan welk ander mineraal ook

L-Lysine
Activeert het afweersysteem. In herstelperiodes

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »