Biscuits Rode bessen 500 gr

€8,45
Beschikbaarheid: Niet op voorraad
Levertijd: 0 - 1 weken

Deze heerlijke koekjes in acht verschillende smaken zijn bedoeld om de hond te belonen. De koekjes zijn gemaakt van eenvoudige, zuivere ingrediënten: maïs, tarwe, tarwezemelen, fructose en zoet fruit aangevuld met lekkere kruiden. Ze bevatten geen vlees maar uitsluitend plantaardige grondstoffen. Ze zijn hypoallergeen, bevatten geen bietsuiker en zijn volkomen vrij van kunstmatige geur- en kleurstoffen.

De gebakken koekjes met natuurlijke ingrediënten zijn ook geschikt voor menselijke consumptie, en zijn ideaal voor overgevoelige honden. De vorm van een bloem werd ontworpen om het uitdelen in kleine stukjes voor de kleinere rassen te vergemakkelijken.

Deze koekjes bevatten wel vruchtensuikers, fructose, maar bevatten geen suiker van suikerbieten en geen biergist. Dit kan een positief effect hebben op de glucosestofwisseling en de histamine-release. De natuurlijke kleur komt van de toegevoegde vruchten en kruiden. Dankzij het verpakken onder gecontroleerde atmosfeer heeft dit product geen conserveringsmiddel nodig.

Gebruiksaanwijzing
Geef aan (middel-)grote honden maximaal 10-12 koekjes per dag, voor kleine rassen is dit 5-6 koekjes en pas de hoeveelheid voeding hier -en aan de activiteiten van uw dier- op aan!

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »