Actief KVV

Beschikbaarheid: Niet op voorraad
Levertijd: 0 - 1 weken

DARF is een merk wat grof gemalen is. De producten zijn gebaseerd op het BARF principe, waardoor voor iedereen de samenstelling eigenlijk wel duidelijk zou moeten zijn. DARF is continue aan het innoveren geweest, en maakt ook geen geheim van hun receptuur. Aangezien er volgens het BARF principe op deze manier voldoende vitaminen en mineralen binnen zouden moeten komen, wordt er geen premix of iets dergelijks toegevoegd aan DARF. Hun keuze ligt bij biologische producten, en is gebaseerd op kwaliteit. De beste kwaliteit in smaak, dierwelzijn en het moest ook maatschappelijk verantwoord zijn. Sinds de start van hun slagerij, maken zij deel uit van de franchise organisatie ‘De Groene Weg’. De Groene Weg slacht de meeste biologische dieren in Nederland, en hierdoor heeft DARF de beschikking over alle biologische grondstoffen voor de productie. Geen chemische toevoegingen en geen ongewenste antibiotica.

Voor de hond die actief is in sport, training of gewoon druk met veel wandelen ed. Hebben wij nu een versie van DARF gemaakt die beter aansluit op de behoefte van dit soort honden. We hebben aan dit vers vlees voer meer eiwitten en vetten toegevoegd waardoor er volgens de gangbare norm 25-30g per kilogram lichaamsgewicht per dag gevoerd kan worden. DARF actief zit verpakt per 19 blokjes van ongeveer 250 gram in een doos.

DARF ACTIEF KVV bestaat uit:

Kipkarkas (vlees 50% bot 50% percentage ca 40%
Rundvlees (spiervlees) vetpercentage ca 15-20% percentage  ca 16%
Lamsvlees (spiervlees) vetpercentage 15% percentage ca 11%
Kalfvlees (spiervlees) vetpercentage ca 15% percentage ca 11%
Kipvlees (spiervlees) vetpercentage ca 10% percentage ca 10%
Runderhart (voor de wet spiervlees, voor de barfers orgaan) percentage ca 4%
Runder en lamspens percentage ca  4%
Runder en lamslever, nier, long percentage ca 5%

Aangezien er volgens het BARF principe op deze wijze voldoende vitaminen en mineralen binnen zouden moeten komen, wordt er geen premix of iets dergelijks toegevoegd aan DARF.

Analyse november 2016 door eigen icp apparatuur:

vocht 61% Ruw eiwit 17.4%
Ruw vet 16.6% Vezels 3.8%
Calcium 3.8 Fosfor 0.47

Analyse november 2016 door eigen icp apparatuur:

Vit A 30 IU/g Vit B1 0.22 mg/kg Vit B12 73.4 ug/kg
Vit E 4.23 mg/kg Vit d3 0.20 IU/g Vit D2 0.37 IU/g
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »